divendres, 14 de març del 2008

Hola amics!

El passat dissabte ens vam reunir per celebrar la Calçotada 2008, vam gaudir d' un dia espectacular, assolellat, envoltats per un paisatge suggeridor que convidava a participar d'aquest dia festiu i que per la Casa Catalana de Las Palmas aquest any ha sigut la confirmació de que aquesta activitat, donat al notable increment de participants respecte a l'any anterior, serà una de les propostes estrella del Casal pels propers anys.

Entre els amics que es van apropar a l’alberg de La Laurisilva de Valleseco, es trobaven nombroses persones que per primer cop tastaven els calçots i segons ens van comentar va ser una grata sorpresa gastronòmica.

El menú es va completar amb un aperitiu per fer boca, seguit pels calçots i unes seques amb botifarra, les profiteroles amb xocolate van ser el punt i final d'aquest dia. També hem de dir que l'organització va disposar d'una guagua per tots aquells que volien traslladar-se a l'alberg sense tenir que agafar el cotxe.

Durant els propers dies introduirem les fotografies de la festa en el apartat de galeria d'imatges, ens agradaria conèixer la vostre opinió sobre la calçotada, així com els suggeriments per les properes trobades.

Hola amigos!

El pasado sábado nos reunimos para celebrar la Calçotada 2008, disfrutamos de un día espectacular, soleado, rodeados por un paisaje sugerente que invitaba a participar de este día festivo y que para la Casa Catalana de Las Palmas este año ha sido la confirmación de que esta actividad, dado al notable incremento de participantes respeto al año anterior, será una de las propuestas estrella del Casal para los próximos años.

Entre los amigos que se acercaron al albergue de La Laurisilva de Valleseco, se encontraban numerosas personas que por primera vez probaban los calçots y según nos comentaron fue una grata sorpresa gastronómica. El menú se completó con un aperitivo, seguido de los calçots y unas judias con botifarra, las profiteroles con chocolate fueron el punto y final de este día.

También tenemos que decir que la organización dispuso de una guagua para todos aquellos que querían trasladarse al albergue sin tener que coger el coche.

Durante los próximos días introduciremos las fotografías de la fiesta en el apartado de galería de imágenes, nos gustaría conocer vuestra opinión sobre la calçotada, así como las sugerencias para los próximos encuentros.

Vacances Setmana Santa

Aprofitant que la propera setmana comencen les vacances de Setmana Santa, hem pensat compartir amb vosaltres aquest espai De viatges... perque ens envieu un breu resum de les vostres vacances, viatges, anècdotes i llocs que heu visitat i us han agradat per tal de recomanar a altres viatgers de la Casa Catalana de Las Palmas quan decideixin fer una escapada a altres indrets. També podeu enviar les fotografies d'aquells llocs, per vosaltres, tan especials.

A tots els que sortiu durant aquests dies de vacances us desitgem un bon viatge i als que us quedeu a la illa sereu l'enveja de moltes persones que somien venir a aquest paradís.
Aprovechando que la próxima semana empiezan las vacaciones de Semana Santa, hemos pensado compartir con vosotros este espacio De viajes... para que nos enviéis un breve resumen de vuestras vacaciones, viajes, anécdotas y lugares que habéis visitado y os han gustado, de este modo podemos recomendar a otros viajeros de la Casa Catalana de Las Palmas cuando decidan hacer una escapada a otros destinos. También podéis enviar las fotografías de aquellos lugares, que para vosotros, son especiales.
A todos los que os marcháis durante estos días de vacaciones os deseamos un buen viaje y a los que os quedáis en la isla seréis la envidia de muchas personas que sueñan con venir a este paraíso.