dijous, 23 de desembre del 2010

BON NADAL!!


Amb aquesta espectacular imatge de l´interior de la Basílica de la Sagrada Família, la Casa Catalana de Las Palmas vol desitjar-vos un bon Nadal i un feliç any 2011. Per aquest any que comença desitgem que sigui un any positiu, que puguem dur a terme els nostres projectes, les nostres il.lusions, que el blog novament sigui un punt de trobada, després d´una pausa en el temps.
Bon Nadal!
Con esta espectacular imagen del interior de la Basílica de la Sagrada Familia, la Casa Catalana de Las Palmas quiere desearles una feliz Navidad y un próspero año 2011. Este año que comienza deseamos que sea un año positivo, que podamos llevar a término nuestros proyectos, nuestras ilusiones, que el blog nuevamente sea un punto de encuentro, después de una cierta pausa.
Feliz Navidad!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Holaa bones, fa unes setmanes que buscava un blog per poder coneixer catalans a las palmas de gran canaria, i ja us he trobat quina il·lusió, la meva parella i jo venim al febrer a laspalmas de moment 4 mesets per fer practiques ell i jo dels estudis respectius dels dos, però no descartem tirar curriculums per la zona i puguer quedarnos una bona temporada. Encantada de coneixeus i espero puguer anar parlant amb vosaltres!besets. NIa sebastià luque