dimarts, 13 de novembre del 2007

Tardor, temps de bolets

Estem a la tardor i arriba el temps d’anar a buscar bolets; per estrany que sembli podem degustar aquest deliciós producte a Gran Canaria, òbviament no en la quantitat que existeix a Catalunya i altres indrets, però sens dubte podrem fer un tast en aquesta bonica terra, que sempre està plena de sorpreses.Des de fa uns anys la Societat Micològica de Gran Canaria ve desenvolupant una important tasca a l'hora de donar a conèixer aquest producte desconegut per a molts habitants de l'illa, mitjançant jornades de familiarització i recerca en el terreny.

Dins de les seves activitats programades el dia 30 de novembre i el 2 de desembre pròxims, la Societat té prevista la celebració de les seves XVI Jornades Micològiques. El programa és el següent:

Divendres, 30 de novembre: Sortida al matí per recollir fongs per a l'exposició.

Dissabte, 1 de desembre: Sortida al matí per recollir fongs.
A les 13 hores: xerrada "els fongs hipogeus de les illes".
A les 14 hores: obertura de l´exposició.
A les 18 hores: Assemblea anual de la SMGC.

Diumenge, 2 de desembre, a les 9,30 hores: Repetició del curs de R.M. Dähncke.

Totes les activitats, com és tradicional, és celebraran a la Finca de Osorio (Teror). Per a més informació dirigir-se al correu electrònic: vescobio@gmail.com. Si voleu ampliar informació, consulteu la seva web i en el seu blog.

Como bien saben los amantes de la cultura micológica estamos en época de setas. Por extraño que parezca, obviamente no en la cantidad y profusión en que en tierras peninsulares, pero también en las islas, y concretamente en Gran Canaria se pueden encontrar estos deliciosos productos.

Desde hace años la Sociedad Micológica de Gran Canaria viene desarrollando una importante labor a la hora de dar a conocer este campo, desconocido para muchos habitantes de la isla, mediante jornadas de familiarización y de búsqueda en el terreno. Dentro de sus actividades entre el día 30 de noviembre y el 2 de diciembre próximos, la Sociedad tiene prevista la celebración de sus XVI Jornadas Micológicas. El programa es el siguiente:

Viernes, 30 de noviembre: Salida por la mañana para recoger hongos para la exposición.

Sábado, 1 de diciembre: Salida por la mañana para recoger hongos.
A las 13 horas: charla “los hongos hipogeos de las islas”.
A las 14 horas: apertura de la Exposición.
A las 18 horas: Asamblea anual de la SMGC.

Domingo, 2 de diciembre, a las 9,30 horas: Repetición del curso de R.M. Dähncke.

Todas las actividades, como es tradicional, se celebrarán en la Finca de Osorio (Teror), pudiendo las personas interesadas en informarse dirigirse al siguiente e-mail: vescobio@gmail.com. Para mayor información sobre las actividades de la Sociedad Micológica consultar su web y en su blog.

1 comentari:

Elena ha dit...

Hola a tothom,

Me n'alegro de veure que el blog finalment ja está, de veritat, en marxa.

Aprofito per desitjar-vos a tots un Bon Nadal i esperem trobar-nos després de festes?

Una abraçada.

Elena