divendres, 14 de març del 2008

Hola amics!

El passat dissabte ens vam reunir per celebrar la Calçotada 2008, vam gaudir d' un dia espectacular, assolellat, envoltats per un paisatge suggeridor que convidava a participar d'aquest dia festiu i que per la Casa Catalana de Las Palmas aquest any ha sigut la confirmació de que aquesta activitat, donat al notable increment de participants respecte a l'any anterior, serà una de les propostes estrella del Casal pels propers anys.

Entre els amics que es van apropar a l’alberg de La Laurisilva de Valleseco, es trobaven nombroses persones que per primer cop tastaven els calçots i segons ens van comentar va ser una grata sorpresa gastronòmica.

El menú es va completar amb un aperitiu per fer boca, seguit pels calçots i unes seques amb botifarra, les profiteroles amb xocolate van ser el punt i final d'aquest dia. També hem de dir que l'organització va disposar d'una guagua per tots aquells que volien traslladar-se a l'alberg sense tenir que agafar el cotxe.

Durant els propers dies introduirem les fotografies de la festa en el apartat de galeria d'imatges, ens agradaria conèixer la vostre opinió sobre la calçotada, així com els suggeriments per les properes trobades.

Hola amigos!

El pasado sábado nos reunimos para celebrar la Calçotada 2008, disfrutamos de un día espectacular, soleado, rodeados por un paisaje sugerente que invitaba a participar de este día festivo y que para la Casa Catalana de Las Palmas este año ha sido la confirmación de que esta actividad, dado al notable incremento de participantes respeto al año anterior, será una de las propuestas estrella del Casal para los próximos años.

Entre los amigos que se acercaron al albergue de La Laurisilva de Valleseco, se encontraban numerosas personas que por primera vez probaban los calçots y según nos comentaron fue una grata sorpresa gastronómica. El menú se completó con un aperitivo, seguido de los calçots y unas judias con botifarra, las profiteroles con chocolate fueron el punto y final de este día.

También tenemos que decir que la organización dispuso de una guagua para todos aquellos que querían trasladarse al albergue sin tener que coger el coche.

Durante los próximos días introduciremos las fotografías de la fiesta en el apartado de galería de imágenes, nos gustaría conocer vuestra opinión sobre la calçotada, así como las sugerencias para los próximos encuentros.

3 comentaris:

susana i xavi ha dit...

Hola nois!!
La calçotada...Només felicitar-vos per tot el treball que vau fer. Tot molt bé, una experiència que repetirem, podeu estar ben segurs. Bon menjar, bon ambient i bona gent, el que ens agrada als catalans (potser vam trobar a faltar el pa amb tomàquet, jejejeje). Vam fer amics i vam recordar sabors i olors com els de casa, que més podem demanar?
Gràcies per tot i quan es la propera????

lolagutier ha dit...

Hola a todos!
Un día fantástico, todo riquísimo: los calçots calentitos, la salsa buenísima, la guagua puntual, la gente estupenda y la organización magnífica y muy currada. Gracias!
Repetiremos la próxima vez.
Petons a tots.

Anònim ha dit...

A veure si animem aquesta casa catalana, i muntem cosetes més sovint...

si s'accepten idees i col·laboracions, deixeu aqui un mail de contacte per poder aportar-vos les idees...

salutacions i visca la terra...

BOM85