diumenge, 27 de gener del 2008

Ja ha arribat Carnestoltes¡

Desprès de les festes nadalenques i en ple mes de gener arriba el Carnestoltes, nosaltres estàvem acostumats a celebrar-lo durant el mes de febrer però com resulta que Setmana Santa es aquí a la vora tot s'ha mogut una miqueta, així doncs, us proposem uns dies per gaudir d'aquesta festa pagana tan popular.

Des de divendres passat ja tenim la Reina 2008 de Carnestoltes ¡!!, ara hem d'esperar fins el divendres dia 1 de febrer per saber qui es l'escollit a la gala Drag Queen i celebrar-ho tot plegat a la Gran Cavalcada que es realitzara el proper dissabte 2 de febrer a partir de les 17h. amb el recorregut que anirà des del barri de la Isleta a Triana.

El Carnestoltes fitnalitzarà el dia 9 de febrer amb l’Enterro de la Sardina, el recorregut tindrà lloc a las 18h. a la plaça Venegas fins a Las Canteras.

Pera més informació i tenir accés a tot el programa d'activitats i informació complementària, consulteu la pàgina següent: http://www.laspalmascarnaval.com/



Después de las fiestas navideñas y en pleno mes de enero llega el Carnaval. Os proponemos unos días para disfrutar de esta fiesta pagana tan popular.

Desde el pasado viernes ya tenemos Reina del Carnaval 2008, ahora habremos de esperar hasta el viernes día 1 de febrero para saber quién es el escogido en la gala Drag Queen. El sábado 2 de febrero a partir de las 17h se celebrará la Gran Cabalgata, con el recorrido tradicional que irá desde el barrio de la Isleta hasta Triana. El Carnaval finalizará el día 9 de febrero con el Entierro de la Sardina el cual partirá a las18h desde la plaza Venegas hasta Las Canteras.

Para más información y tener acceso a todo el programa de actividades e información complementaria, consultar la página siguiente: http://www.laspalmascarnaval.com/