dimecres, 17 d’octubre del 2007

Formació on-line

Iniciem la secció dedicada a Formació amb referències a alguns estudis que es poden realitzar a distància. En primer lloc parlarem de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya); en aquest centre virtual, que té reconegut prestigi internacional per la seva metodologia on line, es poden estudiar una gran part de carreres universitàries i màsters d’especialització. Per a més informació: www.uoc.edu o bé trucant al telèfon 902205050.

Per estudiar els diferents nivells de català, l’Institut Ramon Llull es l’organisme encarregat de difondre la llengua catalana a l’exterior. Pel proper any 2008 tenen el projecte d’iniciar “Curs Català en línia”, amb la possibilitat d’estudiar i obtenir els certificats acreditatius dels nivells : Bàsic-Elemental (A), Intermedi (B), Suficiència(C) i Superior (D).
En les illes Canàries actualment no existeixen seus concertades per realitzar les proves de nivell(exàmens), per la qual cosa els interessats tindrien que desplaçar-se a altres seus del territori nacional o bé a la Secretaria de Política Lingüística (Barcelona). Per a més informació:
Institut Ramon Llull www.llull.cat
Secretaria Política Lingüística (Certificats de Català) Telèfon 93 4679132