dilluns, 29 d’octubre de 2007

Premi Ondas 2007 a PolòniaTV3, la televisió autonòmica catalana, s'ha confirmat com un dels Canals més consolidats i amb qualitat en quant a programació i contingut de les diverses Comunitats Autònomes. Entre els seus programes recomanem avui Polònia, per dos motius: un pel Premi Ondas 2007 al millor programa de TV local i l'altre per ser un espai innovador en quant al tractament polític actual de Catalunya, sempre amb un to irònic.
Diversos actors donen vida a diferents polítics (així com personatges emblemàtics com Ferran Adrià, etc.) barregen dosis d'humor intel·ligent i critica social. Una bona proba de l'èxit del programa es la participació esporàdica dels propis polítics catalans en els rodatges dels sketchs, compartint plató amb els seus "alter ego" de ficció. A Canàries es pot veure mitjançant TV3I (Canal Internacional), els dijous a partir de les 20,45h. sintonitzam amb Digital+ (Dial 93); Imagenio (Dial 176) o una antena Astra.

TV3, la televisión autonómica catalana, se ha confirmado en sus años de existencia como uno de los canales más consolidados y con mayor calidad en sus programaciones y contenidos de las diferentes Comunidades Autónomas. Entre sus programas recomendamos una de sus apuestas estrella: Polònia, recientemente premiado con el Premio Ondas 2007 al mejor programa de Tv. local.Se trata de un espacio innovador por cuanto reseña la actualidad política, tanto catalana como del resto del estado, en clave de humor. Diferentes actores encarnar a los distintos políticos (también personajes emblemáticos como Ferran Adriá, etc.) entremezclando acertadamente dosis de ironía, humor inteligente y crítica, alcanzando momentos realmente antológicos.
Prueba de la normalidad con que es asumida dicha propuesta por los propios políticos catalanes es su participación puntual en algunos rodajes de los sketchs, compartiendo plató con sus "alter ego" de ficción. En Canarias se puede ver a través de TV3I (Canal Internacional) los jueves a partir de las 20,45 h. sintonizándolo por Digital+ (dial 93); Imagenio (dial 176) o bien con el canal Astra.

1 comentari:

Elena ha dit...

Hola a tothom una altra vegada...

Per a qui estigui interessat,l'any 2008 es commemora el centenari del naixement de la genial Mercè Rodoreda. Els seus llibres, de lectura obligatòria durant el meu batxillerat, van fer que el meu interès per la lectura anés en augment. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina de la Fundació Mercè Rodoreda www.anyrodoreda.com

Salutacions.